VIDEO / Ce le-a făcut un "vigilante" pedofililor care agăţau copii pe Internet! Imagini needitate

Pedofilii din spaţiul virtual au un duşman de temut: un tânăr zugrav care îi atrage pe perverşi în capcană şi îi filmează, apoi face publice imaginile, pentru ca indivizii să fie recunoscuţi pe stradă!
Justin Payne, din Ontario, Canada, a devenit celebru atât în ţara natală, cât şi în Statele Unite ale Americii, după ce a dat în vileag zeci de pedofili care racolează copii pe Internet.

Tânărul, care îşi câştigă pâinea zugrăvind locuinţe, şi-a creat mai multe conturi false pe diverse reţele de socializare şi a aşteptat să fie "curtat". Iar captura a fost de-a dreptul impresionantă. Bătrâni, tineri, caucazieni, asiatici - au căzut în plasă, iar conversaţiile dintre "micuţul" sau "micuţa" Justin Payne şi aceştia s-au dovedit a fi de-a dreptul halucinante.

 

După ce îi făceau câteva complimente, anumiţi indivizi l-au sfătuit să fugă de acasă pentru câteva ore, pentru a petrece "clipe de vis" prin parcări întunecate. Alţii, care credeau că discută cu o fetiţă de 12 ani, au invitat-o pe aceasta la film, iar un alt pervers i-a explicat interlocutorului "minor" că vrea să facă sex anal cu el. Pentru a demonstra că pedofilii chiar vor să ducă la capăt planul pervers, Justin Payne a acceptat întâlnirile cu aceştia, apoi i-a luat ca din oală.

 


Multe dintre "victimele" sale au susţinut ulterior că doreau să aibă parte de o întâlnire nevinovat cu minorii, pentru că... iubesc foarte mult copiii!

 

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest