VIDEO / Cerere în căsătorie cu final neaşteptat la Chişinău. Ghinion mare pentru acest bărbat

Moment emoţionant pe aeroportul din Chişinău, acolo unde un bărbat a încercat să îşi surprindă iubita cu o cerere în căsătorie, dar surprinsul s-a dovedit a fi chiar el.

Totul a fost aranjat în detaliu. Florile, inelul şi emoţiile ar fi fost câteva dintre ingredientele ce ar fi putut să îi aducă moldoveanului o soţie, numai că atunci când tânăra a apărut lucrurile au luat o întorsătură radicală.

Îndrăgostitul s-a pus în genunchi şi i-a adresat alesei inimii sale întrebarea cu pricina. Vizibil speriată, femeia s-a văzut nevoită să îl refuze pe cel care cândva era totul pt ea.

Deşi s-a izbit de un refuz categoric din partea ei, bărbatul spune că nu o să renunţe la ideea sa şi până la vară o să mai repete isprava. "Suntem de nouă luni despărțiți. Credeam că ea nu s-a mai întâlnit cu nimeni, eu nu m-am mai întâlnit cu nimeni și credeam că o să fie "da". 99% eram pentru "da" și doar 1% pentru "nu". Viața merge înainte și eu nu îmi pierd speranța și până la vară o mai cer", a spus acesta conform Observator.tv.

Sursă foto youtube

Citeşte şi

VIDEO / Un manelist celebru a cerut-o de soţie, în direct, pe Mona Dansatoarea! Răspunsul ei când a văzut inelul de logodnă

VIDEO / Un sportiv al Stelei şi-a cerut iubita de nevastă! Modul original a dat pe spate pe toată lumea. Bărbaţi, luaţi aminte!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro