VIDEO/ Coincidenţă STRANIE! Legătura dintre avionul Malaysia Airlines, prăbuşit în Ucraina, şi cursa Air Algerie, dispărută azi de pe radar

Un avion al companiei Air Algerie, care avea la bord 116 oameni şi zbura din Ouagadougou, capitala Burkinei Faso, către Alger, capitala Algeriei, a dispărut de pe radar la 50 de minute de la decolare. În prezent, autorităţile caută aeronava.

Numărul 17 poartă ghinion când vine vorba de călătorii cu avionul. O lume întreagă a fost şocată de coincidenţa stranie care a marcat prăbuşirea avionului Malaysia Airlines: cursa avea denumirea MH17, aeronava decolase la ora 17:00 şi a zburat pentru prima dată în 17 iulie 1994 şi ultima dată la 17 iulie 2014. Acum, cei care au aflat de dispariţia avionului Air Algerie au fost încă o dată speriaţi: cursa se numeşte "AH 5017".

Cursa 5017 a pierdut contactul cu serviciile de navigaţie aeriană la 50 de minute de la decolare. Avionul trebuia să aterizeze pe aeroportul din Alger patru ore mai târziu. "În acest moment, nu ştim mai multe decât s-au spus în presă. Continuăm cercetările", au spus reprezentanţii Swiftair, companie privată spaniolă care a operat această cursă pentru Air Algerie, citaţi de CNN.

Autorităţile cred că, în momentul în care au pierdut legătura cu piloţii, avionul se afla deasupra Mali-ului. Până în prezent se ştie că, dintre cei 110 pasageri, cel puţin 50 erau francezi.

A.C.C.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro