VIDEO / Crimă sau inconștiență? Își omoară fiica de 8 ani pentru 262 de lei? "Cei doi sunt doi monștri care își omoară copilul cu bună știință!"

Mama fetiței de opt ani care suferă de cancer renal © captură Antena 1

Vești incredibile pentru părinții care refuză operația fiicei grav bolnave! Dis de dimineață, Bianca, fetița de 8 ani care suferă de cancer în fază avansată a fost consultată de un doctor specialist de la Spitalul Marie Curie din Capitală. Medicul a spus că cea mică trebuie supusă de urgență unei intervenții de transplant. Mama fetiței de opt anișori care suferă de cancer renal se opune vehement ca aceasta să fie operată. Medicii spun că are 80% șanse să trăiască o viață normală. 

Mama Biancăi nu dorește deloc ca fetița de opt anișori să ajungă pe mâinile medicilor pentru a fi operată de cancer renal și pentru a i se oferi o șansă la un trai și o viață normală. 

"Cei doi sunt doi monștrii care își omoară copilul cu bună știință! Dacă ei ca părinți erau normali la cap, trebuiau să încerce! 80% șansă sunt șanse enorme să aibă o viață normală și să trăiască", a spus Monica Pop, managerul spitalului oftalmologic din Bucureşti. 

"Nu mai pot să mai înghit atâtea! (...) Eu nu vreau ca fetița să mai fie operată", a spus mama fetiței în platoul "Acces Direct". 

În 2011 fetița avea cancer la rinichi, iar medicii au decis să taie doar partea a rinichiului care a fost afectată. Timp de cinci ani a fost foarte bine, dar în 2016 s-a depistat cancer la rinichi și au decis să-l scoată total. După câteva luni, tot în același loc, au mai apărut niște tumori. Au trebuit din nou citostatice. După aceea, s-au micșorat aceste tumori, dar s-au extins până la plămâni.

Tatăl fetiței este de acord ca Bianca să fie operată.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro