Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO / Cum a scăpat de închisoare unul dintre monştrii de la Brăila! Detalii exclusive!

Cei patru tineri din Brăila au reuşit să îngrozească o ţară întreagă, după ce s-au filmat în timp ce tăiau coada unui câine şi se amuzau copios pe seama suferinţei lui. Reporterii SPYNEWS.ro au reuşit să îl depisteze pe unul dintre monştri, care, culmea, este recidivist. Acesta a scăpat în urmă cu ceva timp ca prin urechile acului de închisoare.

UPDATE 12:17: În urmă cu puţin timp, câinele a fost preluat din curte de către o organizaţie care se va ocupa de îngrijirea patrupedului chinuit.

Marius Bianu, tânărul din oraşul Însurăţei care a fost complicele prietenilor săi în grozăvia care a făcut înconjurul ţării, este un "client" vechi al poliţiştilor. În urmă cu ceva timp, bărbatul a fost acuzat de lovire şi alte violenţe şi port fără drept al unui cuţit, după ce ar fi fost protagonistul unei altercaţii desprinse din filmele western. Totuşi, deşi procesul a ajuns în faţa judecătorilor, tânărul a fost găsit nevinovat după ce a fost iertat de către victima sa, în anul 2009.

Au schingiuit un câine

 Un filmuleţ şocant a ajuns cunoscut pe reţelele de socializare cu patru bărbaţi care au chinuit un câine, tăindu-i coada cu toporul. După ce l-au chinuit, iar câinele a fugit urlând, unul dintre indivizi a luat coada tăiată în mână şi s-au distrat pe seama lui.
Bestiile au considerat că este amuzant să-ţi baţi joc de un animal şi să-i provoci suferinţă. Imaginile sunt greu de vizionat şi pare greu de crezut că astfel de oameni există în România sau în oricare colţ al lumii. Spunem că trăim într-o ţară civilizată, dar oamenii continuă să tortureze animalele ştiind că ele sunt lipsite de apărare.

Citeşte şi:

  • VIDEO 18+! Aşa arată mizeria umană! Imaginile care au oripilat o ţară întreagă! Patru indivizi din Brăila au torturat un câine

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro