VIDEO / Demisii în lanţ! Peste 20 de poliţişti ar putea răspunde penal pentru protejarea lui Eugen Stan

Eugen Stan era favorizat de colegi © Hepta

În ancheta care a cutremurat România, 20 de poliţişti ar putea răspunde penal pentru protejarea lui Eugen Stan, bărbatul care a agresat o fetiţă într-un lift.

Şefii Poliţiei Capitalei şi-au dat demisia de onoare. De asemenea, există o altă persoană cu funcţie de conducere care recunoaşte că ştia de faptul că Eugen Stan a agresat o femeie în 2016, dar nu consideră că este necesar să demisioneze. 

Citeşte şi: "Polițistul pedofil" s-a răzgândit. Deși inițial a refuzat, acum este de acord doar ca să scape de pușcărie. Ce hotărâre de ultim moment a luat

În acest caz, Premierul nu a anunţat ce decizie urmează să ia. Aparent, Eugen Stan nu stătea la un program de 8h şi era în permanenţă favorizat, conform Observator.

Reamintim că Eugen Stan a fost acuzat că a abuzat doi copii într-un lift din Drumul Taberei. Eugen Stan a fost săltat de la birou şi a fost audiat. Acesta are studii liceale şi postliceale şi are doi copii. De asemenea, bărbatul este divorţat şi a declarat că "de ani de zile iubeşte copiii". Bărbatul lucrează ca agent la Brigada Rutieră încă din 20 august 2010, înainte fiind agent de Poliţie Comunitară.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro