VIDEO / DollSweet, păpușa sexuală perfectă! Te ascultă, îţi zâmbeşte, îţi vorbeşte şi face tot ce vrei

+2 click pentru
galerie

Robot sexual care poate interacționa cu ajutorul smartphone-ului sau al controller-ului © Youtube

Ea este DollSweet, un robot sexual ascultător, care poate fi foarte "uman". Cel mai nou robot sexual poate zâmbi, vorbi și cânta, iar aceste lucruri cu ajutorul propriului telefon!

Modelul fabricat de compania DollSweet din China pune în valoare frumusețea pe care o are robotul, dar și rapiditatea cu care poate răspunde comenzilor vocale prin intermediul programului software de recunoaștere a vocii. 

Prototipul sexy al celor de la Doll Sweet Dolls și EX Doll conține o structură mecanică înfășurată într-un silicon care imită pielea, fiind manevrat prin intermediul unul controller PlayStation, dar și cu ajutorul smartphone-ului. 

În prezent, singura limbă pe care o vorbește robotul este chineza. Cei de la DSD și EX Doll vor să înființeze o campanie de crowdfunding, pentru a genera și versiunile în engleză și japoneză.

Chiar dacă robotul nu are un gât rotativ, membrele acestuia sunt flexibile și îți poate oferi senzația naturală ca și când ar fi un om real. 

O astfel de jucărie sexuală constă în jur de 4500 de lire. Singurul vânzător autorizat de jucării sexuale din Europa, EX Doll, speră să integreze în Marea Britanie, până anul viitor, asemenea jucării sexuale pe piață. 

Paul Lumb, directorul companiei producătare, spune că tehnologia futuristică a atins un prim nivel, însă încă suntem departe de era performantă a roboților sexuali, conform The Mirror.

În următoarele 12 luni se vrea ca limbile engleză și japoneză să fie integrate în sistemul roboțelului sexual. Conversațiile vor fi naturale, fără să existe senzația că ai un robot lângă tine.

Compania lucrează de 2 ani la roboții sexuali și mereu încearcă să le adauge atribute naturale și să ridice gradul de performanță al fiecărui robot. Varianta adultă a robotului cântărește în jur de 32 de kilograme.

Paul Lumb spune că acest prototip este ultima treaptă către un nou nivel de realism natural, conform The Mirror. Încă se lucrează la postura facială și interacțiune.

Scheletele robotului poate fi mișcat și poziționat după preferințe, însă, atunci când vă decideți să achiziționați acest robot sexual, trebuie să știți că trupul nu este mobil total. Angajatorii încă lucrează la acest prototip și de fiecare dată se aduc noi îmbunătățiri. 

Paul afirmă că aceste tipuri de roboți sexuali promovează o viață sexuală sănătoasă, spunând că este precum mersul la sală și mâncatul sănătos.

Totodată, aceşti roboţi sunt folosiți nu numai pentru o viață sexuală activă, ci și pentru a fi pe post de manechine și pentru ședințe foto.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro