VIDEO / Drama Aureliei, pas cu pas! Mama tinerei care a fost bătută, tunsă cu cuțitul și chinuită de soț rupe tăcerea

+3 click pentru
galerie

Aurelia Rădulescu s-a sinucis, după ce foarte mulți ani a fost chinuită de soț © spynews

A vrut să transforme totul într-un accident, dar familia și-a dat seama că e vorba de sinucidere! Aurelia Rădulescu a decis să își pună capăt zilelor, după ce a fost bătută, tunsă și chinuită de soțul ei.

Aurelia Rădulescu a intrat cu mașina într-un camion, în mers, pentru a-și pune capăt zilelor. Momentele grele ar fi început în urmă cu mulți ani, când bărbatul acesteia s-ar fi aliat cu o grupare interlopă. Aurelia a dat făcut 21 de plângeri la poliție și a mărturisit că a fost bătută, tăiată și amenințată cu pistolul. 

"O invinețea toată. Era tăiată cu cuțitul pe mâini. La două zile după moartea fetei a murit și șoferul mașinii în care ea a intrat. A făcut infarct. (...) Ea mă suna: mamă nu știu ce să mai fac, sunt terorizată de el. M-a bătut și pe mine, eu nu aveam curajul să mă duc la ea. (...) eu când am văzut mesajul de la ea l-am sunat și i-am zis: mi-ai omorât fata", a spus mama Aureliei pentru Acces Direct.

Mama Aureliei Rădulescu vrea dreptate. Aceasta luptă să îi aibă pe nepoțeii ei alături, care sunt și acum la tatăl bătăuș. 

"Totul s-a întâmplat pe 16 luna trecută. Sâmbătă viitoare îi facem de o lună... Eu vreau copiii, să mi-i dea să-i cresc. el nu e capabil să îi crească, el și acum se droghează. El la trei zile după moartea ei a adus concubina acasă. El nu a venit la înmormântare. Eu nu am vrut să vină în curte la noi. Au fost căsătoriți 12 ani. Au doi băieți de 9 ani și 2 ani. El a fost agresiv de când a luat-o. După doi ani a început să o bată. Mi-a spus într-o zi: ce să mai fac eu, că Viorel se droghează? Eu i-am spus să facă cumva să ia copiii și să vină acasă. (...) el a dus-o la detectorul de minciuni ca să fie sigur că ea nu l-a înșelat", a mai spus mama Aureliei.

Soțul Aureliei Rădulescu ar fi fost foarte agresiv după ce consuma droguri, susține mama tinerei. 

"Avea și datorii la cămătari. Era violent cu ea și de față cu copiii. A tuns-o cu cuțitul în fața copiilor. S-a dus la poliție. Îi spunea să retragă plângerile pentru că dacă face pușcărie iese și o omoară. El se ocupă cu trafic de carne vie, duce fete la produs.", a mai spus mama Aureliei Rădulescu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro