VIDEO / După ce ieri a fost eliminat de la "Burlăciţa", Ianis a mai primit o şansă de la Daniela Crudu şi s-a întors în concurs

Sursa Foto Antena 1

Burlăciţa, Daniela Crudu, îi oferă lui Yanis un trandafir, astfel acesta va rămâne concurent cu drepturi depline, dar şi o întâlnire.

Cel mai probabil, bruneta a fost foarte impresionată de sentimentele contradictorii de care a dat dovadă Ianis şi i-a demostrat că merită să îl cunoască cu adevărat. Trandafirul norocos l-a găsit pe pat, în camera lui, fix atunci când se pregătea să îşi ia bagajele din cameră şi să se ducă la aeroport.

Cine este Yanis?

Pe numele lui adevărat, Daniel Movileanu, Yanis este Fire orgolioasă și ambițioasă, Daniel participă la „Burlăcița” pentru că i-a plăcut întotdeauna să lupte ca să cucerească o femeie, iar acest reality show este pentru el prilejul ideal să-și îndeplinească această dorință. Spune despre el că este sociabil, responsabil și că știe să se distreze. Tânărul crede în căsătorie și vrea să aibă o familie de care să fie mândru. Partenera ideală pentru el este o femeie înaltă, drăguță, sinceră, înțelegătoare și inteligentă, calitate care, spune el, l-ar cuceri pe loc.

De când a scăpat teafăr ca prin minune dintr-un accident rutier, Daniel privește viața diferit. E mult mai responsabil și prețuiește fiecare clipă. A rămas însă cu o traumă: de atunci se teme de curbe.

Pe Burlăciţa o puteţi urmări în fiecare miercuri şi joi, de la 20.30, doar pe Antena 1.

T.S

Citeşte şi:
Unul dintre concurenţii de la "Burlăciţa" este gata să facă orice pentru Daniela Crudu! Iată declaraţia romantică pe care i-a făcut-o!

FOTO&VIDEO / Final de episod neaşteptat la "Burlăciţa"! Doi concurenţi au fost eliminaţi din concurs! Cine sunt ghinioniştii?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro