VIDEO / Ea e fetiţa bionică! Are 7 ani, nu mănâncă, nu doarme şi nu simte durerea - nici atunci când e lovită de maşină

captura video

Olivia Farnsworth a şocat lumea medicală! Fetiţa de 7 ani suferă de o malformaţie cromozomială care o împiedică să simtă foame, oboseală sau durere.

Olivia Farnsworth este denumită fetiţa bionică. Aceasta suferă de o malformaţie cromozomială, carea şocat lumea medicală.

Când a fost diagnosticată cu această boală, medicii i-au spus mamei sale, Niki Trepak (32 de ani), că nu au mai văzut niciodată ca un copil atât de tânăr să nu poată dormi timp de 3 zile.

"Medicii au numit-o fata bionică, făcută din oţel. Nu simte niciun fel de pericol. A fost lovită şi târâtă de o maşină câţiva metri şi nu a simţit nimic. Am ţipat, toţi copiii mei ţipau şi ea doar s-a ridicat şi a început să meargă după mine. Din cauza impactului ar fi trebuit să aibă răni. A rămas cu un semn pe obraz, însă a fost singura rană.

captura video

Cât a fost mică, mereu glumeam spunând că e făcută din oţel pentru că nu a plâns niciodată. Nu mi-a trecut nicicând prin cap faptul că nu simte durere, era o simplă glumă", a declarat mama fetiţei pentru express-co.uk.

Citeşte şi:

VIDEO / Are cea mai bizară malformaţie! El este bărbatul care s-a născut cu poziţia inversă a capului

VIDEO Un caz TERIFIANT de malformaţie! Uite cum arată copilul cu două feţe!
 A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro