VIDEO / El este cel mai bătrân bărbat din lume! Povestea lui de viaţă este impresionantă

Un supraviețuitor al Holocaustului, în vârstă de 112 ani, a fost declarat cel mai bătrân bărbat de pe planetă. Anteriorul deținător al acestui titlu, Yasutaro Koide, s-a stins din viaţă în luna ianuarie la vârsta de 112 ani, potrivit agerpres.ro.

Israel Kristal s-a născut la 15 septembrie 1903 pe actualul teritoriu al Poloniei și a fost deportat de naziști la Auschwitz în 1944. A scăpat cu viață din lagărul de concentrare și în 1950 a emigrat în Israel, unde locuiește și în prezent. Acesta a avut un magazin de dulciuri în orașul Jaffa.

"Nu ştiu secretul unei vieţi lungi. Cred că totul este stabilit de cel de sus şi nu ar trebui să ne punem  întrebări. Au existat bărbaţi mai deştepţi, mai frumoşi şi mai puternici decât mine care au murit. Tot ce ne rămâne este să muncim în continuare din greu şi să refacem ce este stricat", a declarat Israel Kristal.

Cea mai bătrână femeie de pe planetă este, la ora actuală, Susannah Mushatt Jones, din SUA, născută la 6 iulie 1899, care are deci 116 ani. Recordul absolut de longevitate umană recunoscut oficial a aparținut franțuzoaicei Jeanne Louise Calment, care a decedat în 1997, când avea 122 de ani și 164 de zile.

A.B.

Foto: Captură Youtube

Citeşte şi:

Sex-simbolul femeilor s-a transformat într-un bătrânel! Brad Pitt a ajuns, la 51 de ani, de nerecunoscut

Uită de epilarea cu laser şi fă-o chiar tu! Scapă de părul facial cu 10 lei cheltuiţi la supermarket

Te confrunţi cu mâinile aspre? Ai nevoie de două ingrediente şi zece minute! Fă-o şi tu simplu


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro