VIDEO / Era un copil normal, dar a ajuns să aibă capul ca o minge de rugby! Fetiţa are o tumoare gravă

Renu Singh, din India suferă de o tumoare extrem de rară, iar capul său arată ca o minge de rugby.

Fetiţa se mişcă cu greu, iar somnul este la fel de imposibil uneori deoarce are în permanenţă nevoie de cineva care să îţi ţină capul, fiind extrem de greu.

Mama ei, Pramila Singh, şi-a dat seama în timp că fiica ei suferă de o boală gravă. "Ea era un copil normal, dar pe măsură ce creştea am început să observăm ceva ciudat care creşte în capul ei. Plângea dacă o atingeam sau când mergea la somn, aşa că am decis că trebuie să consultăm un doctor şi atunci am aflat că este vorba despre o tumoare", a declarat aceasta pentru Mirror.co.uk.

Pramila Singh, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la capătul puterilor şi spune că tot ce îşi doreşte este ca micuţa ei să scape cu viaţă. "Mă simt neajutorată. Mă uit la ea şi o văd cum plânge zi de zi şi ştiu că uşor uşor se îndreaptă către moarte. Nu ştiu cât o să mai trăiască cu această tumoare gravă", a mai adăugat aceasta.

Sursă foto youtube

Citeşte şi

VIDEO / Nu mai putea sta pe picioare de gras ce era! Acum, Ilie Micolov a slăbit aproape 10 kilograme!

VIDEO / Drama lui Ilie Micolov! Simbolul muzicii românești este nevoit să se chinuiască pentru a supravieţuifacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro