VIDEO / Este considerat un adevărat miracol medical. Sfidează toate legile și demonstrează că se poate orice

Bolnav / foto: captură video

Un băiat sfidează toate pronosticurile medicilor și a reușit ceea ce nimeni nu se mai aștepta vreodată, iar situația sa poate fi considerată un adevărat miracol.

Deși suferă de o boală genetică rară și care îl face să pară mult mai bătrân decât este în realitate, acesta a reușit să își sărbătorească aniversarea de 15 ani.

Nihal Bitla locuiește în Bhiwandi, India, și suferă de sindromul Hutchinson-Gilford Progeria, din cauza căruia corpul său îmbătrânește de opt ori mai repede decât al unul om obișnuit.

Astfel, Nihal a ajuns să fie chel, să aibă niște riduri accentuate și membrele foarte slăbite. Speranța medie de viață a persoanelor care suferă de această afecțiune este de 14 ani, iar cazul lui Nihal poate fi considerat un miracol.

Astfel, Nihal a ajuns să fie cel mai în vârstă pacient care suferă de Hutchinson-Gilford Progeria din India.

Persoana care a trăit cel mai lung cu această boală a fost Leon Botha, care a decedat la vârsta de 26 de ani, la 5 iunie 2011. La cei care suferă de progeria adultă (numită și sindromul Werner) îmbătrânirea începe în timpul maturității timpurii și progresează ca și la progeria infantilă, informează wikipedia.org.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro