VIDEO / Este numit "diavolul", iar boala de care suferă este necruţătoare. "Oamenii cred că am fost blestemat"

+4 click pentru
galerie

Tarik, 12 ani, suferă de o boală rară © Captură Video

Un băiat este numit "diavolul" din cauza condiţiei bizare pe care o are. Boala de care suferă îi cauzează malformaţii la nivelul mâinilor, crescându-i foarte mult palmele şi încheieturile.

Acesta are palmele mai mari cu 30 de centrimetri decât ceilalţi copii din jurul său. Localnicii din Uttar Pradesh, India, consideră că băiatul este blestemat.

Tarik, în vârstă de 12 ani, a avut mâinile malformate încă de la naştere, şi, chiar dacă nu a fost diagnosticat de doctori, anumiţi doctori speculează că ar suferi de boala "piciorului de elefant". Este numit "diavolul" de câtre săteni, iar acest lucru îl afectează foarte mult pe băiat. 

După ce că băiatul îndură toate jignirile din partea celorlalţi copii, acesta a fost refuzat să fie înscris la şcoală, deoarece directorul crede că ceilalţi elevi vor fi înspăimântaţi de condiţia lui.

De la moartea tatălui său, familia nu şi-a permis să îl ducă la doctor, pentru a primi tratament, însă băiatul este foarte optimist şi speră că, într-o zi, va fi vindecat.

"Vreau să scap de această boală. Vreau să fiu ca ceilalţi copii, care se duc la şcoală zilnic şi se joacă. Sper că, într-o zi, voi avea mâini normale. Am avut câţiva prieteni la început, dar acum nu mai am pe nimeni. Oamenii sunt speriaţi de mâinile mele. Am vrut să merg la şcoală, dar m-au refuzat. Oamenii cred că am fost blestemat, dar ei nu ştiu că, de fapt, este o problemă medicală. Singura problemă este că nu avem bani pentru tratament", a spus acesta.

Fratele său, Hargyan, îl ajută pe băiat să se spele, să mănânce şi să se îmbrace.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro