VIDEO / Este UNIC în toată lumea! Biba Struja aprinde becuri cu mâna şi prăjeşte instant cârnaţii. Vedeţi ce trăznăi face Omul ELECTRIC azi, la "Acces direct"

captura youtube

Este unic în toată lumea! Biba Struja sau OMUL ELECTRIC este un fenomen care a stârnit curiozitatea întregii planete! La doar 17 ani, sârbul "a făcut cunoștință" cu electricitatea și de atunci au rămas cei mai buni prieteni. A intrat de 3 ori în Cartea Recordurilor, iar ultima dată a lăsat să-i treacă 200.000 de volți prin corp, fără să pățească nimic. 

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, nu își explică nici el cum a ajuns să fie imun la electricitate. Știe că așa s-a născut... Medicii însă i-au dat o explicaţie. Suferă de displazie ectodermală. Biba Stuja s-a născut fără glande sudoripare, lucru despre care medicii spun ca ar fi
direct legat de abilitățile sale electrice.

Omul electric reuşeste să aprindă becuri cu mâna, să prăjeasca instant cârnaţi şi chiar să fie un transformator uman. Struja se antrenează în fiecare zi cu un generator. Poate controla curentul de la 220 de volţi până la 200.000 de volţi.  Pentru că a descoperit că poate ajuta oamenii, omul baterie face şi terapie cu curent, cu cei care au migrene, sinusită sau cu persoanele care au probleme cu spatele şi picioarele.

Dacă vrei să vezi ce vedete au cujraul să se lase azi pe mâna OMULUI ELECTRIC stai cu ochii pe Acces Direct! De la ora 17.00, doar la Antena 1!

Citeşte şi:

Nu e glumă! Şi-a scos la vânzare WC-ul din curte! Anunţul la care te cruceşti

Ce îi excită? Iată câteva lucruri ciudate după care bărbaţii sunt înnebuniţi!

"Cafeaua dragostei" strecurată prin chilot purtat are efect afrodisiac! TOP 10 CIUDĂŢENII despre SEX

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro