VIDEO / Faceau sex chiar lângă casa ei! Reacţia surprinzătoare a femeii: "Scuză-mă, nu te supăra, nu vreau să te trezesc, dar vreau să ajung la muncă"

Ulterior, jurnalista a chemat poliţiştii © Captură video

O femeie din Anglia susţine că a ieşit afară să fumeze o ţigară şi mare i-a fost uimirea când a văzut cum un cuplu făcea sex chiar pe drumul casei sale. 

Jurnalista Faye Preston, din Anglia, povesteşte cum a trăit şocul vieţii sale când a observat cum doi oameni fac sex chiar pe drumul casei sale, notează metro.co.uk.

În primă instanţă s-a oferit să le aducă ceva cald de băut, însă a devenit vădit nervoasă în momentul în care a observat că oamenii nu au plecat de acolo nici următoarea zi.

"Simpatia mea s-a încheiat în momentul în care, mă pregăteam să plec la muncă, iar ei erau tot acolo. Îmi şi imaginez, cum îi rog să plece de acolo: Scuză-mă, nu te supăra, nu vreau să te trezesc, dar vreau să ajung la muncă", a afirmat jurnalista.

Următoarea zi, aşa cum era de aşteptat, a chemat poliţia. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro