VIDEO / FACEBOOK trece la un alt nivel! De astăzi, compania a lansat O NOUĂ APLICAŢIE ce schimbă modul de a interacţiona cu prietenii

Foto simbol © Sursa foto: Observator.tv

Facebook a lansat o nouă aplicaţie, denumită Facebook Spaces, ce permite interacţiuni în realitate virtuală (VR) între prietenii de pe această reţea de socializare, au anunţat, marţi, reprezentanţii companiei americane.

Petrecerea timpului liber alături de prieteni şi de membrii familiei creează unele dintre cele mai importante amintiri, însă apropierea fizică dintre persoane nu este întotdeauna posibilă. Acesta este punctul în care intervine realitatea virtuală.

Marţi, compania Facebook a lansat un nou serviciu, Facebook Spaces - o nouă aplicaţie VR, ce permite utilizatorului să îşi petreacă timpul liber alături de prieteni şi de rude într-un mediu virtual interactiv, ca şi cum acele persoane s-ar afla în aceeaşi cameră. Aplicaţia Facebook Spaces a fost lansată în versiune beta pentru Oculus Rift şi Touch, marţi, şi poate fi descărcată din magazinul online Oculus Store.

Citeşte continuarea pe www.observator.tv 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro