VIDEO / Faceţi cunoştinţă cu bărbatul cu cele mai mari picioare din lume. La scoală era bătaia de joc a tuturor, acum e în Guinness Book

Jeison Orlando Rodriguez Hernandez, bărbatul cu cele mai mari picioare din lume - foto: Captura Video

Se numeşte Jeison Orlando Rodriguez Hernandez, are 20 de ani şi a intrat în Cartea Recordurilor, ca fiind bărbatul cu cele mai mari picioare din lume.

Jeison Orlando Rodriguez Hernandez are o înălţime de  2,2 metri, dar a avut o viaţă normală până la 10 ani, când picioarele lui au crescut brusc de la mărimea 38 la 45, în mai puţin de un an. Atunci a ajuns şi bătaia de joc a colegilor.

"Am fost discriminat la şcoală. Mă insultau şi mă loveau. Veneam acasă traumatizat. Îmi plăcea să studiez şi încă îmi place, însă când mă duceam la ore voiam să stea mama cu mine. Ştiam că odată ce vine pauza o să devin jucăria celorlalţi", a spus Jeison, pentru Daily Mail.

Acum, piciorul lui drept măsoară 40.1 centimetri, în timp ce stângul măsoară 39,6 centimetri. După numerele europene, asta înseamnă că poartă mărimea 59.

Citeşte şi:

FOTO / Nu s-a tuns de 35 de ani şi vrea să bată recordul! Îi ia o săptămână să i se usuce părul

VIDEO / Are cele mai lungi unghii din lume. Nu şi le-a mai tăiat de 62 de ani. Uite cum arată bărbatul care a uimit lumea

Uite cum arăta, în tinerețe, o româncă de Cartea Recordurilor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro