VIDEO / Fiul a vrut să-şi violeze părinţii? Umilinţe criminale? „Şi-a dat pantalonii jos şi mi-a arătat...”

Cei doi bătrâni abuzaţi de fiu © captură Antena 1

Ameninţaţi, bătuţi, jefuiți şi izgoniţi de acasă! Acesta ar fi tratamentul pe care doi bunici de 61 şi respectiv, 70 de ani... l-ar primi de la fiul lor! Fiu care ar fi încercat chiar să-si abuzeze propria mamă, pentru bani! Acum, cei doi bunici dorm pe unde apucă. Lângă o troiță, ori într-o magazie veche din sat. Frica din sufletele lor nu poate fi alungată de nimeni. Şi asta pentru că fiul recidivist n-ar avea pic de milă de cei doi, povestesc bătrânii cu lacrimi în ochi. 

Frică şi teroare! Bătăi, furturi, ameninţări şi injurii! Acesta ar fi tratamentul pe care mămiţa Profira, o bunică de 61 de ani, dar şi bărbatul ei, Neculai, un domn de 70 de ani, l-ar primi chiar de la fiul lor! Ar fi bătuţi, dar şi alungaţi de acasă, de Denis, un bărbat de nici 40 de ani, care n-ar avea milă parcă de părinţii lui. Nu l-ar interesa nici că bunica Profira e cea care i-a dat viaţă, acuză cei doi bâtrânei care sunt, pur şi simplu, înspăimântaţi. Unde mai pui că femeia de 61 de ani susţine că propriul fiu ar fi încercat chiar să o abuzeze. 

„Mă dezbracă. Trage de mine, trage ca să-i dau bani. Noaptea la 22 şi eu dormeam. Şi m-a trezit cu el deasupra mea. Şi-a dat pantalonii jos şi mi-a arătat...L-am dat aşa jos. Şi am ţipat”, a povestit femeia.

„Am fost o dată la poliţie, mi-a spus că nu are ce să-i facă”, a relatat bătrâna de 61 de ani în platoul „Acces Direct”.

De asemenea, strănepoata celor doi bătrâni a mărturisit faptul că nu doreşte nimeni să-i ajute, pentru că au o situaţie materială precară. 

„Autorităţile nu fac nimic, deoarece nu au bănuţi, nu îi ia nimeni în seamă, sunt oameni simpli, de la ţară. Cer ajutor în stânga, în dreapta, dar nu-i bagă nimeni în seamă”, a povestit strănepoata celor doi.

Marius, fiul celor doi, a relatat faptul că au existat momente când el şi fratele care şi-a abuzat părinţii s-au bătut. 

„Am încercat să vorbesc cu fratele meu vitreg de n ori, încerca să se ia la bătaie cu mine, nu îl interesează, pentru că e casa lui acolo, are şi el drepturi. Şi eu stau aici şi mă gândesc în fiecare seară ce se poate întâmpla”, a relatat Marius, fiul cel mic.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro