VIDEO & FOTO / Unul dintre actorii din filmul "Animal House" a murit! A fost învins de o boală pe care au contractat-o milioane de oameni

+3 click pentru
galerie

Actorul Stephen Furs a murit la 63 de ani, în urma unor complicaţii cauzate de diabet. © Sursa foto: Hepta

Actorul american Stephen Furst, cunoscut şi din din serialul "St. Elsewhere", în care a dat viaţă doctorului Elliot Axelrod, a murit. Regretatul star avea 63 de ani, iar decesul a survenit în urma complicațiilor cauzate de diabet, a declarat fiul său, Nathan Furst, pentru CNN.

Stephen Furst a murit acasă, vineri dimineață, în Ventura, California.

"Steve a avut o listă lungă de realizări. A fost cunoscut în ăntreaga lume drept un actor genial, însă pentru familie şi prieteni a fost un tată şi un soţ extraordinar, şi un prieten bun", au scris băieţii actorului, Nathan şi Griffith Furst, pe o reţea de socializare.

Regretatul actor a devenit cunoscut după ce a dat viaţă personajului Kent "Flounder" Dorfman din pelicula "Animal House", lansată în 1978. Ulterior, el a devenit faimos după ce s-a alăturat distribuţiei din drama "St. Elsewhere", unde a jucat rolul doctorului  Elliot Axelrod.

Stephen Furst a fost şi purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Americane pentru Diabet.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro