VIDEO / Gestul bizar făcut de doi dintre supravieţuitorii tragediei din Colectiv! Nici prietenii nu au înţeles de ce au recurs la asta!

Doi dintre supravieţuitorii carnagiului din "Clubul Morţii" au făcut un gest care i-a impresionat şi, totodată, şocat pe apropiaţi.
Ema Bărăscu şi iubitul ei, Mircea Berechescu, au retrăit clipele de coşmar din 30 octombrie 2015 în faţa camerelor de filmat, pentru un documentar realizat pentru Discovery. Cei doi au povestit cum s-a petrecut totul, cum au văzut oameni arzând de vii şi cum au început să aprecize viaţa după ce au văzut moartea cu ochii. 
În faţa camerelor, cei doi au sugerat că îşi vor aminti mereu de tragedie atunci când se vor uita în oglindă, fiindcă şi-au făcut, amândoi, nişte tatuaje.. inedite: sigla formaţiei Goodbye to Gravity şi numerele de pe bonurile primite de la garderoba Clubului Colectiv.
"Dezastrul din Colectiv" prezintă în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în Bucureşti, aşa cum au fost relatate de cei direct implicaţi – supravieţuitori, familiile acestora, autorităţi şi cadre medicale care au luat parte la operaţiunile de salvare. Potrivit Europa FM, documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe româneşti conduse de Mihai Predescu, un producător cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul producţiei TV internaţionale.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro