VIDEO / HALUCINANT! Motivul pentru care cei doi tineri au murit, după ce s-au răsturnat cu maşina

+6 click pentru
galerie

Tinerii morţi în accidentul teribil l-au lăsat pe jos pe prietenul care a coborât de la volan ca să cumpere ţigări. © Sursa foto: Mediafax

La o zi după teribilul accident de pe DN 17, în Pasul Tihuţa s-a aflat adevăratul motiv care a dus la dubla tragedie. Cei doi tineri, unul de 21 de ani, altul cu un an mai mare, au murit după ce au făcut glumă făcută la beţie. Ei au pornit într-o cursă nebună cu maşina unui prieten, pe care l-au lăsat pe jos. Farsa neinspirată le-a adus sfârşitul şi doar o minune a făcut ca în curtea casei de rugăciuni în care s-au răsturnat să nu fie şi credincioşii care participaseră la slujbă.

O glumă dusă la extrem s-a transformat într-o tragedie, în Bistriţa-Năsăud. Doi tineri băuţi şi-au pierdut viaţa, după ce au provocat un accident violent. Ei l-au lăsat pe jos pe prietenul care a coborât de la volan ca să cumpere ţigări, porivit Antena 1. Cel care a pornit în cursa inconştientă nu avea permis de conducere. Iar după câţiva kilometri, el a scăpat de sub control maşina condusă cu viteză. Autoturismul a derapat şi s-a răsturnat în curtea unei case de rugăciuni.

Accidentul violent s-a produs pe DN 17, în Pasul Tihuţa. Enoriaşiii care se aflau în casa de rugăciune s-au salvat doar pentru că predicatorul le-a cerut să mai rămână câteva minute să se roage împreună

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro