VIDEO / I s-a făcut rău la volan, a oprit, dar a murit imediat! Ce i s-a întâmplat bărbatului

Un bărbat cu vârstă de peste 60 de ani a murit astăzi pe o şosea din Măgurele. Din primele informaţii cauza morţii ar fi fost infarctul.

Bărbatul conducea maşină, însă la un moment dat i s-a făcut rău. A crezut că este mai bine să oprească pentru a-şi da seama ce se petrece. Nu a mai apucat! La scurt timp după ce a coborât din maşină, a murit.

Ce să faci dacă eşti singur şi ai simptomele unui atac de cord

Simptomele sunt: apăsare în piept, dificultăţi de respiraţie, durere în piept, palpitaţii, bătăi ale inimii rapide, durere în partea superioară a abdomenului, ameţeală, transpiraţie excesivă.

Dacă ești la volan, chiar dacă spitalul este în apropiere, trage pe dreapta cât mai repede, deoarece în orice moment îți poți pierde cunoștința. Dacă ai simptomele specifice infarctului, ia o aspirină de 325 mg., deoarece este cunoscut faptul că aceasta menține fluxul de sânge și reduce formarea de cheaguri. În loc să înghiți comprimatul, mestecă-l încet. Înainte de a lua aspirina se recomandă consultarea medicului.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci după un atac de cord este să-ți relaxezi corpul, în niciun caz nu trebuie să faci efort fizic sau să te agiți.

Încearcă să scazi temperatura corpului, așezând o cârpă umedă sub axile.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro