VIDEO / "I-a dat cu picioarele în cap şi în burtă până a ţâşnit sângele din el" / O bestie cu chip de om s-a dezlănţuit, în public

O scenă incredibilă i-a şocat pe iubitorii de animale aflaţi într-un loc special amenajat pentru câini: stăpânul unui pitbull şi-a bătut animalul până l-a umplut de sânge, apoi l-a aruncat peste gard, pentru a-l duce acasă.
La incidentul sângeros au asistat mai mulţi iubitori de câini care se întâlniseră într-un ţarc special, pentru a lăsa animalele să se joace. "Eram afară cu câinele meu şi alţi câţiva vecini, doi dintre ei erau cu câinii - un labrador de vreo 3 ani şi un malamut de 7 luni. Câinii se jucau de mama focului prin zăpadă într-un spaţiu îngrădit, până când ne-am trezit cu un mix de amstaff/pitbull care a sărit gardul şi s-a înfipt în câinii noştri... Norocul nostru a fost că a sărit labradorul să-i apere pe cei doi căţei mai mici, de unde s-a ales cu câteva răni la cap şi pomeţi", a povestit un martor ocular. Bărbatul susţine că a reuşit să imobilizeze câinele agresiv, ţinându-l de zgardă, preţ de câtea minute, când şi-a făcut apariţia stăpânul animalului.
"A început să lovească câinele cu pumnii în cap şi picioarele în stomac, până a sărit sângele din el... Ne-am băgat între individ şi câine şi am reuşit să-l potolim până la urmă. (...)Îmi venea să calc în picioare jigodia de om care a bătut câinele şi care are în posesie o rasă minunată de care şi-a bătut joc... Până la urmă am scos aparatul să-l filmez pe acesta şi eram chitit să merg la poliţie cu filmarea în care merge cu câinele cu probleme fără lesă şi botniţă, dar m-au convins cei care erau cu mine că ar putea să se răzbune mai rău pe caine, în eventualitatea primirii unei amenzi", a explicat tânărul care l-a filmat pe individ.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro