VIDEO / I-am prins în fapt! Imagini explicite cu doi artişti celebri care se iubesc de mai bine de trei ani pe ascuns!

SPYNEWS prezintă imagini incredibile cu doi artişti celebri implicaţi într-o poveste de amor... încâlcită! Ea - una dintre cele mai bune voci ale unui show de talente, el - un artist însurat, cu doi copii acasă! Amândoi au negat că au o idilă, însă reporterii noştri i-au prins în fapt!

Alexandra Crăescu a fost acuzată în luna iunie a anului trecut că şi-a clădit fericirea pe drama unei familii. Soţia iubitului ei, de altfel coleg de trupă cu artista, a rupt tăcerea şi a povestit cum l-a "răpit" tânăra pe tatăl copiilor săi. "Am ales să tac, pentru că el mi-a promis că va termina cu ea. Se pare că m-a minţit... Relaţia lor a început în urmă cu trei ani. Eu l-am iubit enorm. Am renunţat la mine ca persoană, ca suflet, pentru cel pe care îl divinizam. Aveam încredere când îmi spunea că va fi bine pentru noi, pentru copii.", a povestit Mirela, soţia lui Cristian Gheorghe, cel cunoscut drept "nepotul" Corneliei Catanga.

Atunci, contactată de reporterii noştri, Alexandra Crăescu a negat întreaga poveste, susţinând că nu s-ar preta niciodată la aşa ceva. Zilele trecute, însă, nemaiputând să îşi ţină  sentimentele în frâu, cei doi iubăreţi s-au afişat împreună, îndrăgostiţi ca doi adolescenţi. Cei doi porumbei păreau un cuplu extrem de fericit, o călătorie cu metroul prin Capitală fiind un prilej pentru a-şi exprima iubirea în voie. Idila care nu demult era ascunsă de ochii lumii se consumă acum sub privirile tuturor, spre disperarea soţiei lui Cristian.

Mai mult decât atât, soacra lui Cristian Gheorghe, bărbatul care şi-a părăsit familia pentru  colega de trupă, a ieşit la atac în spaţiul virtual şi şi-a apărat familia, portând următorul mesaj pe pagina web a Alexandrei: "Eşti foarte mulţumită cu ce ai făcut în ultimul timp? Nu uita, ţi-ai făcut o carieră pe nefericirea altor trei suflete, dar să nu uiţi niciodată că este mare Dumnezeu! Acum tu eşti fericită, dar va veni timpul să plăteşti şi tu, ca cele trei suflete pe care tu le-ai despărţit de tăticul lor..."

Alexandra Crăescu, fostă concurentă la un show muzical

Tânăra cu o voce deosebită are un background muzical impresionant. Pe lângă studiile muzicale, artista a ajuns în etapele finale la cele mai cunoscute talent show-uri ale României. Mai mult decât atât, tânăra a colaborat cu Ştefan Bănică, Direcţia 5, Vama şi Mihai Mărgineanu.
Totuşi, celebritatea şi succesul par a nu fi destule pentru tânăra roşcată. Surse din anturajul artistei susţin că relaţia Alexandrei cu bărbatul însurat a început încă din perioada în care cei doi erau colegi de trupă. Înainte de a începe o carieră solo, Alexandra Crăescu făcera parte din trupa Americas, alături de şapte bărbaţi. Printre ei se număra şi Cristian Gheorghe, cel care a ales să o urmeze pe tânăra artistă atât în viaţa profesională, cât şi cea.... personală!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro