VIDEO / Ieri mătuşă, azi păpuşă! Cum arăta înainte să devină celebră "Barbie de România"!

A şocat o ţară întreagă, weekend-ul trecut, momentul leşinului pe scena "X Factor" devenind viral. Deşi toată lumea o cunoaşte acum pe "Barbie de România", puţini sunt cei care ştiu cum arăta tânăra de doar 17 ani înainte să "guste" din celebritate.

 După difuzarea la "X Factor", Sabrina Fabian a adunat peste jumătate de milion de vizualizări pe Youtube, peste 7000 de mesaje private și aproximativ 20.000 de noi urmăritori pe profilul personal. Înainte de a deveni o adevărată "Barbie" autohtonă, Sabrina era o tânără banală.

Pasionată de patinaj artistic şi brand-uri de lux, ea şi-a dorit de mică să ajungă pe micile ecrane, însă doar cu un statut de păpuşă putea să "guste" din celebritate. Astfel, Sabrina a optat pentru a-şi vopsi părul şi de a renunţa la jocurile copilăriei şi inocenţa vârstei ei în favoarea tocurilor înalte şi a genţilor de firmă. Rochiţele vaporoase s-au transformat brusc în ţinute extrem de sexy, de culoare roz, mai ceva ca celebra păpuşă "Barbie".

Astfel, odată intrată în lumea showbiz-ului pentru asemănarea evidentă, Sabrina mai avea de trecut un hop. Acela de a rămâne în memoria telespectatorilor. Zis şi făcut. Şi-a pregătit cu atenţie o piesă, însă momentul nu a ieşit deloc aşa cum prevăzuse, iar finalul a fost unul desprins parcă din filmele de comedie. Tânăra în vârstă de 17 ani s-a prăbuşit pe podea sub privirile şocate ale juraţilor şi spectatorilor.

Cine este Barbie de România?

Sabrina Fabian a povestit înainte să urce pe scena "X Factor" că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai există un patinoar potrivit pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, a declarat ea, în cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1. După ce s-a vopsit blondă a devenit Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, a adaugat ea. Tânăra a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro