VIDEO / Imagini de senzație într-o localitate din România, în care fenomenele paranormale sunt la ordinea zilei! O minitornadă, surprinsă pe mijlocul uliței

Tornadă / foto: captură video

Un bărbat a surprins momentul în care se formează o minitornadă, pe o uliță dintr-o comună buzoiană. Imaginile filmate de un localnic  par desprinse dintr-o scenă apocaliptică.

Fenomenul meteo s-a petrecut în comuna buzoiană Bozioru, aflată în zona de munte a județului, iar minitornada a făcut senzație printre locuitori.

Această comună este renumită pentru alt fenomen la fel de interesant, pentru care cercetătorii nu au găsit o explicație: claritatea și intensitatea incredibilă a cerului de deasupra acestei comune.

Aceștia au măsurat strălucirea cerului de aici care este de 23.000 de grade Kelvin, în comparație cu intensitatea unui cer senin din orice alt colț al lumii care ajunge la 6.000 de grade Kelvin. Așadar, o diferență enormă pentru care nu s-au putut găsi argumente logice și științifice.

Uneori în zilele senine, acel albastru curat al cerului se transformă în nuanțe profunde, parcă devenind un vortex. Cu cât privești mai mult spre el, ai impresia că te absoarbe infinitul.

Fenomenul nu este singular, De sute de ani au loc fenomene despre care locuitorii știu, dar care nu se pot explica. După relatările localnicilor, fenomene ca defectarea aparatelor electronice, prezența fenomenelor telepatice, apariția unor obiecte zburătoare neidentificate, apariția izvoarelor radioactive, așa-zisele ape vii și anomaliile magnetice sunt la ordinea zilei, informează worldwideromania.ro.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro