VIDEO / Îmbulzeală la racla Cuvioasei Parascheva! Romii au venit să-și sfințească și covoarele

Creștinii au venit să-și sfințească și covoarele © Sursa foto: spynews

Pe 14 octombrie este o sărbătoare importantă pentru creștini. În această zi este prăznuită Sfânta Parascheva, iar la Iași s-au strâns sute de oameni pentru a ajunge la racla Cuvioasei Parascheva.

Oamenii au venit într-un număr foarte mare, iar lângă racla Cuvioasei Parascheva, credincioșii ajung plini de emoții și se roagă ca toate să le meargă bine în viață.

Creștinii s-au înghesuit astăzi lângă racla Sfântei Parascheva, iar fiecare a venit cu un obiect pe care să-l atingă de moaște. O familie de romi a decis să vină şi cu covoarele la racla Cuvioasei Parascheva pentru a le sfinți, cel mai probabil, pentru a le aduce noroc și spor în casă. Scenele surprinse sunt incredibile, dar adevărate. Şi asta nu e tot!  Sute de fotografii au fost făcute lângă racla Cuvioasei Parascheva.

Rugăciunea către Sfânta Cuvioasă Parascheva:

Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis și s-a făcut toată făptura, nu întoarce fața Ta de la noi păcătoșii, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică și înfri­co­șă­toare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre, ce în toată ziua, nenumărate, cu ne­so­co­tință le săvârșim. Noi suntem păcătoși, ne­treb­nici și plini de răutate; iar Tu ești izvorul vieții și al milostivirii. Nu ne lăsa, Doamne! Nu trece rugăciunea noastră, a păcătoșilor, nici ne răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci pentru că nu suntem vrednici a câștiga mi­los­tivirea prin sârguința cea de toate zilele, dă­ruiește-ne-o Tu ca un îndurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugăciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, dăruiește-ne nouă sănătate și viață ferită de toată răutatea și ne întărește cu Duhul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie să slăvim prea­sfânt numele Tău în veci. Amin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro