VIDEO / Înainte fugeau de el, acum se înghesuie în patul lui! Transformarea fabuloasă a bărbatului pe care-l vor toate femeile

Un burlac din state le-a dat o lecţie tuturor care l-au subestimat! Acesta are acum un corp râvnit de toate femeile!Conform TMZ.com, unul dintre cei care s-au înscris în competiţie pentru a câştiga dragostea lui Kaitlyn Bristowe, Ben Zorn, acum e mult mai preocupat de corpul său de piatră decât de show.

Ben a apărut weekend-ul acesta în San Francisco unde a participat pentru prima oara în viaţa lui la o competiţie de bodybuilding. El nu a câştigat, dar a reuşit să câştige locul 8 din 15.


Bărbatul a povestit că acum cântăreşte 95 de kilograme şi că a pierdut 41 de kilograme făcând sport şi având o dietă corespunzătoare. Acesta spune că slăbitul a fost cu totul natural şi că totul a venit de la sine: fără steroizi sau hormoni.

Ben Zorn e unul dintre concurenţii show-ului Burlăciţei Kaitlyn Bristowe şi este născut în San Jose, California. De-a lungul acestui sezon, Zorn se luptă cu restul concurenţilor pentru inima frumoasei Kaitlyn Bristowe. Acesta se ocupă cu anteprenoriat şi e antrenor de educaţie fizică şi e vorbitor de limbă germană.

Sursă foto: Instagram / captură Youtube

A.C.

Citeşte şi:

EXCLUSIV / Florin Ristei, decizie radicală! Nu îi va îndeplini una dintre cele mai mari dorinţe ale mamei sale?

Ajunsese la pragul obezităţii, acum e din nou un Don Juan! Unul dintre milionarii României, pregătit iar să fie...prădător de femei frumoase!

Se pregăteşte de însurătoare sau e burlac? Tomi de la "Insula Iubirii" a clarificat situaţia


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro