VIDEO / Influencer-ul pervers, anchetat de poliție / Unde l-au găsit judiciariștii!

+4 click pentru
galerie

Influencer-ul despre care SPYNEWS a dezvăluit că oferea show-uri perverse în spațiul virtual și a hărțuit un băiat de 14 ani a intrat în vizorul poliției.

Simon Attila, alias Arley Justin Brandon Bradley, un influencer cu apucături de pedofil care își arăta organele genitale în fața webcam-ului, pentru a-i convinge pe copii să participe la discuții perverse, a putea ajunge acolo unde îi e locul: într-o celulă plină cu viețași pofticioși. Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că perversul a intrat în vizorul polițiștilor din localitatea natală - unde locuiește și în prezent  - dintr-un județ din Transilvania, care au analizat cu atenție intervențiile online ale ”influencer-ului”. Asta deși individul susținea că s-ar afla în Spania... Pentru a avea cât mai multe probe împotriva perversului, anchetatorii au stocat filmele XXX distribuite în mediul online și le-au atașat dosarului deschis în urma dezvăluirilor făcute de reporterii SPYNEWS. Astfel, acum este doar o chestiune de timp ca dosarul să fie trimis în instanță, pentru ca perversul să ”beneficieze” de o cazare prelungită la mititica, alături de violatori potenți și criminali cu sânge rece.

 

Supărat pe un copil care l-a refuzat

SPYNEWS a dezvăluit, recent, că perversul cu apucături de pedofil l-a hărțuit pe un băiat de 14 ani care l-a „turnat”, plângându-se altora că acesta i-a făcut propuneri indecente. Așa că ”influencer-ul” a început o campanie de denigrare a minorului. În cadrul unor sesiuni live, perversul a dat mai multe telefoane, atât la 112, cât şi la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi la Inspectoratul Şcolar din localitatea minorului, pentru a sesiza faptul că băiatul pierde nopţile pe internet şi că ar trebui dus într-un centru de plasament, fiindcă părinţii lui nu îl supraveghează suficient. Şi, ca să fie sigur că toată lumea a înţeles despre cine este vorba, a repetat de mai multe ori numele şi prenumele copilului, menţionând şi adresa şi numele unităţii de învăţământ frecventată de acesta.

Șantaj ”live”, pe internet

Dând dovată de un tupeu incredibil, Simon Attila, alias Arley Justin Brandon Bradley, care susţinea că este jurnalist la o televiziune, i-a ameninţat pe funcţionarii publici şi a lansat atacuri cu iz de şantaj, avertizându-i pe aceştia că, dacă nu vor lua măsuri în cazul minorului respectiv, va trimite „toată presa, ca să facă anchete” despre presupuse ilegalităţi săvârşite de reprezentanţii instituţiilor amintite. După ce operatoarea de la 112 l-a rugat să aştepte, perversul care le-a arătat copiilor organelor genitale s-a plâns celor care îl priveau în direct: „Vedeţi?! Asta îţi face 112, când vrei să rezolvi cazul unui minor!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro