VIDEO / Interlopul care a făcut nuntă cu elicoptere, implicat într-un scandal sângeros! SPYNEWS a aflat totul despre miza războiului dintre mafioţi

Lumea interlopă din Gorj stă pe un butoi de pulbere, după ce finul unuia dintre cei mai bogaţi mafioţi din judeţ a fost înjunghiat.
Surse din Poliţie au dezvăluit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că mai mulţi membri ai clanului Goeru s-ar fi mobilzat după ce unul dintre finii lor a fost înjunghiat într-un club. Sursele citate au precizat că incidentul a avut loc, recent, într-un club. În scandal, ar fi fost implicate cinci persoane, printre care Marius Sandokan, un personaj extrem de apropiat de familia Goeru. În urma incidentului, acesta a fost înjunghiat şi a fost internat de urgenţă la spital. Conform anchetatorilor, incidentul nu a fost trecut cu vederea de naşul victimei, Paul Goeru, care ar fi jurat să se răzbune. 
Clanul Goeru a devenit cunoscut la nivel naţional după ce, acum câţiva ani, a organizat o nuntă extrem de extravagantă pentru sora lui Paul, Mihaela. Nunta a avut loc la Poarta Sărutului a lui Constantin Brâncuși, iar mirii au avut  11 perechi de nași. La petrecere, cerul a fost survolat de trei elicoptere, iar nuntașii au băut numai șampanie franțuzească.    
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro