VIDEO / Iubire cu năbădăi. Bătut de fiică şi soţie? Ce acuzaţii aduce bărbatul

+3 click pentru
galerie

Femeia suţine că soţul său a venit cu acuzaţii nefondate © Captură video

Bătut de soție și de fiice și înşelat, cu cel puțin doi necunoscuți! Sunt acuzațiile pe care le face un bărbat de 57 de ani, din Dâmbovița. Acesta susține că pe lângă faptul că femeile l-ar fi bătut, într-o zi, s-ar fi trezit la poartă cu un domn care a spus că îi vrea soţia de... nevastă. Cu toate acestea, bărbatul spune că încă speră la o împăcare cu femeia care, de ceva vreme, l-a și... părăsit.

Un bărbat de 57 de ani a venit în cadrul emisiunii "Acces Direct" cu acuzaţii grave. Domnul Ghiţă susţine că soţia le-a întors pe fiicele sale împotriva sa. De asemenea, bărbatul este de părere că soţia sa nu a fost o femeie casnică, însă aceasta din urmă vine cu afirmaţii contradictorii. 

"Mama sa a zis că mă omoară. A mai spus că până nu reuşeşte să mă omoare nu renunţă. Am sufletul bun şi chiar am plâns foarte mult. Îmi doresc viaţa pe care o aveam în trecut. Soţia mea pleca dimineaţa şi se întorcea seara. Umbla cu 5 bărbaţi. Începea să mă înjure ca să dau în ea. Le-am sunat de Revelion, dar m-au ameninţat că îmi taie picioarele. Îmi doresc să mă lase în picioare", a afirmat bărbatul în cadrul emisiunii "Acces Direct".

"El m-a bătut pe mine. Mi-a dat cu picioarele în plămâni. Făcea ca un leu scos din cuşcă. S-a internat la nebuni şi l-a dus direct la psihiatrie. Am plecat din cauza bătăilor şi din cauza scandalurilor. Mă bătea pe mine şi îmi făcea tot mie reclamaţie la poliţie", a spus soţia acuzată.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro