VIDEO / Iubire cu pumni și foc? Mama însărcinată și copiii, în casa scrum: "Mi-e frică în continuare că ar putea să mă omoare"

Mama Oana © captură Antena 1

I-ar fi oferit doar pumni şi picioare, în loc de iubire! Ba chiar ar fi bătut-o și acum câteva zile, deși ea e însărcinată în şase luni. Dar asta nu ar fi fost tot! Mama Oana spune că a rămas fără casa în care locuia cu pruncii ei, doar din cauza tatălui celor mici, care i-ar fi incendiat locuința.

Mama Oana este o femeie care trăiește cu frică și spaimă, că ar putea fi omorâtă și ea și cei patru copii ai ei. Aceasta a îndurat foarte multe bătăi din partea lui Mihai, soțul acesteia. Femeia a fugit cu pruncii săi, pentru a se ascunde, însă simte că aceste este pe urmele ei.  

"Am rămas cu copiii la mila oamenilor. A aruncat cu oale, cu scaune după mine, cu ce prindea cu aia arunca ca să mă lovească. Și învățătoarea l-a simțit pe băiatul mare schimbat. Pe data de 3 noiembrie a venit acasă cu gândul să-i aducă ceva copiilor și nu l-am lăsat. Și a încercat să forțeze ușa și când a auzit că sun la poliție, m-a leșinat în bătaie. Copiii erau speriați. Mi-e frică în continuare că ar putea să mă omoare. În vinerea următoare, a venit pe la trei fără ceva, m-a lovit, m-a scos afară cu doi dintre copii. Și atunci am reușit să fug cu ei, dar presimțeam că o să vină. A dat foc la casă. Îmi iubesc copiii foarte mult, știu cum e să crești fără mamă și fără tată. Am rămas la 11 ani fără tată și după 5 ani fără mamă. Vreau să mă lase în pace, să-și vadă de viața lui", a declarat mama Oana. 

"El a intentat divorțul pe motiv că am făcut copil cu alt bărbat și că nu mai am drept să-i port numele. Mă considera de parcă aș fi fost proprietatea lui. Am doi băieți și două fete. Este adevărat că am un copil cu un alt bărbat, cu cel cu care sunt acum. Acum șase luni încă eram soția lui Mihai. În timpul căsniciei am rămas însărcinată", a spus aceasta în platoul "Acces Direct". 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro