VIDEO / La 47 de ani, cântăreşte 29 de kilograme. Povestea tulburătoare a unui bărbat din Iaşi. Atenţie, imagini care te pot afecta emoţional

La 47 de ani, cântăreşte 29 de kilograme, cât un copil de zece ani. De trei ani, un bărbat din Iaşi nu mai mănâncă şi este ţinut în viaţă de o soluţie cu vitamine.

A ajuns aşa după o banală operaţie de apendicită care s-a agravat. Eugen este tată şi soţ. În fiecare zi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că este în viaţă. Viaţa pentru el înseamnă lichidul care-l hrăneşte. Costă peste 3000 de lei lunar şi nu este compensat de stat.

În urmă cu cinci ani era un om perfect sănătos, jurist de profesie, soţ şi tată a trei copii. Întrega viaţă i s-a schimbat după o banală apendicită. A făcut peritonită, iar infecţia i-a afectat colonul. Medicii au fost nevoiţi să i-l îndepărteze, iar de aici s-a declanşat calvarul. "Numai datorită lui Dumnezu sunt în viaţă.", spune Eugen.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Povestea unei tinere care ar trebui să fie o lecție de viață pentru toate fetele. Pozele de pe internet au dus-o la anorexie

A ajuns piele şi os! O vedetă de peste Ocean a îngrozit pe toată lumea cu apariţia ei

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro