VIDEO / La ce boli te expui când îţi faci pedichiura! Te pot ucide repede şi sigur

La ce boli te expui când îţi faci pedichiura! Te pot ucide repede şi sigur © Pixabay

Pentru femei, să mergi la un salon reprezintă un deliciu şi răsfăţ! Din ce în ce mai multe domnişoare şi doamne sunt prezente în saloanele de manichiură-pedichiură, pentru a fi în trend, însă, de foarte multe ori, nu ştiu la ce se expun. Pentru a afla, citeşte materialul de mai jos şi urmăreşte videoclipul. 

Mersul la salon a devenit, în prezent, ca mersul la cumpărături: adică regulat şi pus pe "cheltuială". Dar oare femeile care îşi fac manichiura şi pedichiura la salon realizează că se expun la anumite boli şi afecţiuni, iar acest lucru le-ar putea costa chiar viaţa?

Este adevărat, le place să fie cochete şi să impresioneze cu modelele colorate şi ojele care ies în evidenţă, însă modul în care se face o pedichiură te poate infecta, imediat, cu anumite boli. De exemplu, o persoană poate fi expusă la anumite ciuperci, dacă ustensilele şi instrumentele cu care se lucrează nu sunt sterile. 

De asemenea, cele mai grave boli pe care le pot lua sunt: HIV, Hepatita B şi Hepatita C

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro