Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO / La ecograf nu s-a văzut nimic, dar a născut un copil fără faţă! E o minune ce s-a întâmplat, după ce medicii au refuzat să hrănească bebeluşul

+5 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Youtube

O copilă care s-a născut fără faţă din cauza maladiei rare de care suferă sfidează destinul crud şi, deşi medicii le-au spus părinţilor că va trăi doar câteva ore, ea a împlinit luna trecută nouă ani. Când a venit pe lume, fata avea ochii, gura şi nasul deformate. În ciuda faptului că a trecut prin opt intervenţii majore de-a lungul a şase ani în care specialiştii au încercat să-i reconstruiască faţa, ea arată şocant.

Vitória Marchioli locuieşte cu părinţii ei în Barra de São Francisco, un oraş din Brazilia. Când a venit pe lume, medicii i-au pus un diagnostic cumplit: sindromul Treacher Collins, care este o boală genetică rară ce se caracterizeaza prin deformaţii la nivelul feţei şi prin pierderea auzului.

Părinţilor li s-a spus să meargă acasă să se pregătească de înmormântare, pentru că fiica lor nu va supravieţui prea mult timp, iar doctorii au refuzat să o hrănească. Părinţii copilei au ignorat recomandările medicilor şi au avut grijă de fata lor cum au ştiut mai bine. Iar în prezent, ea are nouă ani.

"Doctorii nu pot explica faptul că ea a trăit atât de mult, dar ei cred că datorită grijii şi iubirii noastre ea a reuşit să rămână în viaţă. Vom continua să facem tot ce e cu putinţă pentru ca fata noastră să aibă o viaţă mai bună şi să aibă o apariţie cât de poate de bună", a declarat tatăl copilei, Ronaldo Marchioli, potrivit Daily Mail.

Sincromul Treacher Collins afectează unul din 50.000 de oameni. 

"Doctorii ne-au spus că ea nu va supravieţui şi că va trăi doar una sau două ore, nu i-au dat nicio şansă la viaţă. Ea a fost transferată la un specialist de la un alt spital, unde am vrut să aflăm mai multe informaţii despre sănătatea ei. Ea nu are o structură a oaselor bine definită, pentru că 40 dintre acestea nu s-au format, iar asta i-a afectat ochii", a mai povestit Ronaldo Marchioli.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro