VIDEO / Lecţii de desfrâu la 8 ani! O mamă şi-a obligat fiica să asiste la orgii sexuale

Mama Camelia © FOTO: Facebook

Un caz şocant a impresionat o lume întreagă. O mamă a decis să îşi maturizeze mult mai repede fata şi să o oblige să asiste la orgii sexuale. Fetiţa a fost violată şi se pare că bunica sa ar fi contribuit la asta, conform spuselor unei vecine. 

Și-a obligat fiica de 8 ani să asiste la dezmățurile dintre ea, mama și alți bărbati, dar asta nu a fost tot. Fetița ar fi fost chiar violată de unul dintre iubiții mamei, care o plătea pentru serviciile oferite. Iar dacă cea mică a trecut, mai mult ca sigur, prin șocul vieții ei, mama sa, femeia de 24 de ani râde cu nonșalanță când vine vorba de chinul la care a supus-o pe propria fiică.

Cu toate acestea, după spusele unei vecine a Cameliei, mama aflată acum în inchisoare, bunica ar fi de vină. Ea şi-ar fi trimis fata şi nepoata să se prostitueze. 

"Este adevărat că anul trecut, cam de Paşte am scos fetiţa de acolo, nu era primită în casă de concubinul mamei şi bunica maternă. Mama fetei este în puşcărie. A condamnat-o din cauza concubinului şi a bunicii materne. (...) Eu le-am ţinut la mine acasă că ea nu le primeşte acasă, că practică prostituţia. Da, bunica le punea să se prostitueze." a spus o vecină pentru "Acces Direct". 

Aceeaşi vecină a amintit că fetiţa a fost violată de concubinul mamei, asta după ce asista la partidele de amor dintre părintele său şi amant.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro