VIDEO / Lecţii de sex! O femeie te învaţă cum să pui prezervativul cu gura

Sursă foto: Captură Youtube

O femeie politician din Mexic îi învaţă pe tineri cum să pună prezervativul prin mişcări simple cu gura. Totul s-a întţmlat de faţp cu un grup mare de oameni. Întreaga această acţiune a avut un scop precis, acela de a-i educa pe tineri în acest domeniu.

O femeie în vârstă de 52 de ani cu o funcţie foarte importantă i-a învăţat pe tineri cum să pună prezervativul pe un penis de plastic cu gura. Întreg incidentul a fost filmat, scena devenind virală pe reţelele de socializare.

Femeia parlamentar din Mexic a pretins că în acest fel îi va încuraja pe oameni să practice sexul sigur, în care se feresc de anumite probleme neplăcute.

În întreg video-ul, femeia apare cu obiectul de plastic în gură în timp ce încearcă să aşeze prezervativul. Mulţimea de oameni prezentă acolo a stat cu ochii geană pe femeie care a reuşit până la urmă să aşeze prezervativul. La sfârşit, femeia a avut şi un mesaj.

"Vă invit să celebrăm iubirea cu responsabilitate şi să evităm sarcinile nedorite. Învăţaţi cum să vă protejaţi". a declarat femeia politician.

În urma acestui eveniment, tinerii au primit prezervative gratis.

C.P.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro