VIDEO / Legionarul care a împărţit România în două, filmat în timp ce vâna musulmani!

+7 click pentru
galerie

Apreciat de unii, dar hulit de alţii, fostul mercenar Cătălin Berenghi a ieşit la vânătoare de musulmani şi a avertizat că va apăra ţara, cum se pricepe mai bine, de invazia refugiaţilor.

Cătălin Ioan Berenghi şi Octavian Todiraş au participat, zilele trecute, la o misiune specială, organizată în Bulgaria, la frontiera cu Turcia. Mai exact, a fost vorba de o poteră formată din zeci de foşti mercenari şi "oameni ai legii" din Bulgaria care a periat pădurile, în căutare de migraţi.

După ce au tras la ţintă cu mitraliera AKM şi au elaborat "strategii pentru apărarea continentului de invazia musulmanilor", membrii grupărilor paramilitare au anunţat că următoarele misiuni vor fi organizate în România.

Berenghi a devenit celebru în 2015, când, împreună cu un prieten, a mers pe terenul destinat construirii unei mega-moschei şi a ridicat o cruce masivă din piatră, simbol al creştinismului. "Faptul că am acționat în deplină cunoștință de cauză a legilor Coranului și a cutumelor religiei musulmane prin aceea că am îngropat câteva carcase de porc (cumpărate de la supermarket) în terenul donat cu titlul gratuit de statul român Comunității Musulmane din România pentru a se construi Moscheia mai sus amintită, precum și clădirile aferente școlilor de învățătură islamică și am plimbat câțiva porcușori pictați cu tricolorul românesc pe acel teren a provocat și reacția intempestivă a Patriarhiei Române dată publicității prin comunicatul din data de 26.08.2015. Patriarhia Română, în comunicatul amintit mai sus, se delimitează de acțiunea mea într-un mod cel puțin bizar, dacă nu chiar complice cu instituțiile trădătoare ale neamului românesc. Ce vreau să spun prin aceasta este că, de sute de ani, poporul român a luptat, nu numai pentru neatârnare și identitate națională, dar și pentru păstrarea legii strămoșești, adică a credinței străbune. De aceea, voievozii și domnitorii noștri, în orice războaie sau tratate de pace au apărat credința creștină ortodoxă, ba chiar au mers până la martiriu. Pentru a limpezi lucrurile și a lămuri societatea românească, solicit personal Preafericitului Părinte Patriarh Daniel al României să-și expime punctul de vedere față de acțiunea mea și față de megaconstrucția Centrului Islamic cu Moscheia din București, dincolo de așa-zisul Birou de presă, față de care, de multe ori s-a delimitat. Biserica Ortodoxă Română, mama neamului românesc (Mihai Eminescu) are obligația să apere lupta de secole a voievozilor și domnitorilor noștri, a întregului neam românesc, până la martiriu, pentru păstrarea valorilor identitar-creștine ale românilor. Acum, când terorismul islamic face ravagii pe planetă, iar ISIS execută arabii creștini ca în Evul Mediu, comunitatea creștină internațională este firesc sensibilă la orice invazie de orice fel în Europa", spunea, la momentul respectiv, Cătălin Berenghi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!​

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro