VIDEO / Lupeni, punct roşu pe hartă! Peste 150 de persoane au fost evacuate, după ce un bărbat s-a prăbuşit cu apartamentul la parter

Peste 150 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Lupeni © Captură Antena 3

Un bloc din Lupeni riscă să se prăbuşească total, după ce etajul 1 s-a surpat spre parter. Peste 150 de persoane au fost evacuate. 

Peste 150 de persoane dintr-un bloc cu locuinţe sociale au fost evacuate, după ce plafonul de la etajul 1 s-a prăbuşit la parter, cu tot cu mobilă. Un bătrân a fost implicat în acest incident, dar, din fericire, nu s-a ales cu răni grave. Persoanele evacuate de urgenţă din locuinţele sociale sunt nevoite să stea la rude sau în spaţiile temporare oferite de autorităţi.

Autorităţile spun că, cel mai probabil, blocul va fi dărâmat, deoarece există un pericol real. Acesta a fost construit încă din 1970 şi a aparţinut unei unităţi militare. De 10 ani, blocul a fost preluat de primărie şi transformat în locuinţe sociale. Poliţia a demarat o anchetă, conform Antena 3.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro