VIDEO / Mama fără suflet! Şi-a dat copilul la mica publicitate ca pe un obiect! O femeie cu suflet mare l-a crescut ca şi când era sânge din sângele său

+2 click pentru
galerie

O mamă a dat anunţ la mica publicitate, în căutarea unei familii care să aibă grijă de copilul ei. Aşa a găsit o mamă de împrumut, sub promisiunea că îi va plăti acesteia o sumă de bani, pentru creşterea băieţelului.

Pe 7 octombrie, Sevi face un an şi şapte luni, dar a crescut departe de cea care i-a dat naştere. Din luna februarie, Ana, mama naturală a micuţului nu l-a mai vizitat şi creşte alături de femeia cu suflet mare pe care băiatul o vede acum ca pe o mamă. "Mă doare sufletul câteodată! E copilul tău, Ana! Vino şi ia-l! Nu pot să părăsesc. Nu e o jucărie. Eu îi dădeam poze pe Facebook cu Sevi.O sun, îmi răspunde şi îmi închide telefonul. L-am învăţat să îi strige numele. Îi spun să meargă la ea şi el refuză. Nu era botezat, nu avea vaccinurile făcute. Ana este purtătoare de HIV, am mers să-i fac analizele lui Sevi, iar el este bine sănătos", a declarat Elena, mama de împrumut, pentru emisiunea Acces Direct.

Ana, mama naturală a lui Sevi pare că nu regretă gestul. Cu zâmbetul pe buze, femeia le-a explicat reporterilor Antena 1 cum a putut să-şi lase fiul de doar câteva luni în grija unei străine. "Am pus un anunţ pe internet! Caut bonă care să-mi crească copilul cât sunt plecată din ţară, asta am spus", a declarat Ana pentru Acces Direct.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

CAZ SOCIAL - "ACCES DIRECT" / Femeia BEATĂ care a căzut peste propriul copil, în şant, îşi vrea odraslele înapoi

VIDEO / E cel mai VORBĂREŢ copil pe care l-ai văzut vreodată! Filmuleţul i-a cucerit pe internauţi

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro