VIDEO / Mamă, în moarte sufletească! Dependent de droguri şi bolnav de HIV, fiul ei a DISPĂRUT de acasă: "Poate să-şi facă o supradoză oricând!"

Se roagă doar să-şi găsească fiul în viaţă. De când băiatul ei a căzut în capcana drogurilor, Monica trăieşte un calvar fără sfârşit. Dependent de substanţele interzise şi bolnav de HIV, tânărul pare condamnat la o moarte sigură, mai ales acum când a dispărut. fără urmă. Însă mama lui plânge şi luptă în continuare pentru salvarea lui. Cere disperată ajutor autorităţilor ca fiul ei să nu îşi mai trăiască viaţa de la o seringă la alta.

Aceasta este o dramă cutremurătoare despre lupta unei mame pe nume Monica care încearcă din răsputeri să-şi salveze fiul din sclavia drogurilor. Simte că luptă cu morile de vânt, dar nu vrea să renunţe.

"Vreau să ştie că există cineva care-l iubeşte. A căzut în patima etnobotanicelor. A furat lucruri din casă. Poate să-şi facă o supradoză fără să ştie şi să mă cheme la morgă să-l iau. Nu ştiu ce să fac. Sper să-şi dea seama. Se vând la colţul străzii. De marţi nu mai ştiu nimic de el. A plecat din spital. Eu ca mamă am făcut tot ce mi-a stat în putere. Soţul meu a luat bătaie aseară pentru că a întrebat de Ionuţ. Sâmbătă am mers la poliţie", a declarat mama lui Ionuţ, luni, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Simona Gherghe a trecut la garderoba de iarnă! Cum a venit vedeta în platoul "Acces direct"

Nicoleta Luciu îşi măreşte familia. Bruneta o să mai aibă şase copii

VIDEO / Farsă de zile mari. Mihai Mitoșeru le-a promis vedetelor un Revelion de pomină și i-a enervat pe toți


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro