VIDEO / Mama înjunghiată în inimă! Ultimele clipe alături de fetiţa ei: "M-a ameninţat cu moartea"

Manuela, mama Nereei © captură Antena 1

Manuela este o mamă disperată! Aceasta numără zilele până când fetița ei de doar 4 ani îi va fi smulsă din brațe chiar de tatăl copilei, un Dj spaniol. Printre lacrimi, ea îi transmite un mesaj dureros bărbatului în speranța că, măcar acum, în al 12-lea ceas, o va asculta.

Nereea este o fetiţă de patru ani care suferă şi nu poate dormi, dacă mama sa nu se află în prezenţa ei. Manuela a povestit cu un suflet blând şi lacrimi în ochi durerea prin care a trecut, de când fetiţa ei a venit pe lume. A avut un partener alcoolic şi care consumă substanţe interzise, dar drama nu se termină aici. Bărbatul le ameninţă pe cele două. 

Manuela trăieşte drama vieţii, după ce Raul, partenerul care i-a fost alături, o ameninţă cu moartea şi pe ea şi pe fetiţă. 

"Sufletul meu este plin cu durere! M-a ameninţat cu moartea. Mi-a zis că dacă încerc să scap, mă va omorî. Fetiţa este traumatizată, face în pat. A fost abuzată în mod violent de către tatăl ei, bătută, respinsă. Raul, tatăl fetiţei, uneori când avea fetiţa în braţe, se uita la filme porno şi se dezbrăca în prezenţa ei şi îi arăta organele genitale. După ce a murit mama, a început să consume substanţe. (...) Nu vreau să-mi imaginez că fetiţa suferă. Ea e ataşată de mine, merge la psihiatru, ia tratament, pastile de somn, nu pot să mă gândesc la durerea enormă pe care o avea fetiţa. I-aş spune să renunţe la atâta răutate", a relatat Manuela.

Manuela a povestit în platoul "Acces Direct" despre momentele grele prin care aceasta trece, după ce Raul, tatăl Nereei, fetiţa lor, le-au ameninţat cu moartea. Micuţa Nereea nu poate dormi noaptea, aceasta aflându-se sub un tratament din partea medicului psihiatru-pediatru. 

"Mă aflu de doi ani în România şi nu a venit o dată să o viziteze. După moartea mamei lui, el s-a schimbat total. A început consumul de droguri şi alcool. A fost în regulă cu mine, până s-a născut fetiţa. Nu cred că şi-a dorit acest copil, ci părinţii lui ca să aibă urmaş. În martie 2016, la insistenţele lui, spunând că tatăl lui e bolnav, a avut bunăvoinţa să vadă tatăl lui fetiţa. Ajungând acolo, planul era să mă prindă pe teritoriul Spaniei ca să câştige recursul. Tribunalele spaniole mi-au încredinţat fetiţa. (...) Nu am avut dreptul la apărare. Nu mi-aş fi dat niciodată copilul care ar fi stat cu mine. În mai 2016, el a avut dosar pentru maltratarea femeii. (...) Aseară se ţinea cu mânuţele de haine să nu plec, când am dus căţelul acasă. Fetiţei îi e frică de tatăl ei, are 4 anişori şi adoarme doar în braţe. Nu ştie nimic de programul Nereei. Nu a stat o zi în viaţa lui, ca tată, să stea să o îmbrace, să mănânce. Doar zicea că e frumoasă şi că e copilul lui. Nici nu se îndura să îi cumpere o felie de pizza. Când eram însărcinată în cinci luni, se droga în prezenţa mea, cu prietenii lui. Am înregistrări video cu tatăl lui Raul în care declară că toată viaţa a avut droguri asupra lui. Sunt convinsă că încă consumă. A condus în stare de ebrietate avansată. De partea mea a existat o iubire, dar după naşterea fetiţei, am văzut cum s-a îndepărtat. Diferenţa dintre noi este de 11 ani, părinţii aveau o vârstă înaintată. Mama lui m-a plăcut mult. Îmi spuneau ţi-o voi lua!. Fetiţa are dublă cetăţenie", a povestit Manuela în platoul "Acces Direct". 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro