VIDEO / O mamă şi-a îmbolnăvit fiicele! Tatăl: "De când a fugit, celei mici îi cade părul"

Sursa foto: captură Antena 1

O mamă a furat zâmbetele inocente ale propriilor fiice în clipa în care a ales să plece de lângă ele. Doi ani au trecut de atunci, însă cele două surori așteaptă și acum ca mama lor să se întoarcă. După fuga femeii de acasă, cea mai afectată a fost mezina familiei care avea 4 ani, pe atunci. Dorul și suferința din suflet i-au distrus sănătatea, susține tatăl care nu mai știe cum să-și liniștească fiicele.


"Nu ştiu de ce a plecat de acasă, nu ştiu, pur şi simplu a fugit. A fost aia mică în spital, a fost aia mare în spital, dar doar a sunat. Topreaisari, Contanţa. Nu ştiu unde e. Ultima dată am vorbit cu ea acum un an, în ianuarie. I-am zis să ne întâlnim. Multe, multe mi-a făcut, Eu nu i-am făcut nimic. O singură dată am împins-o, nu am bătut-o niciodată. Doar am ameninţat-o de câteva ori, după ce a fugit de acasă. E influenţată de cineva, sută la sută!", a spus soţul Laurei Pererva în cadrul emisiunii "Acces direct".

"Acces direct", prezentată de Simona Gherghe, e o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. Vedeta va aduce pe lume o fetiţă în luna iunie.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro