VIDEO / Maria Ghiorghiu, noi previziuni dramatice despre România: "Va fi doliu naţional"

Maria Ghiorghiu, noi preveziuni dramatice despre România: "Va fi un doliu naţional" © arhiva

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a declarat în această seară în cadul emisiunii "Agenţia VIP" că România va fi cuprinsă de multe dezastre şi va fi din nou doilu naţional în ţara noastră.

Maria Ghiorghiu a tras un semnal de alarmă şi a spus că se vor întâmpla tragedii în ţara noastră, dar a vorbit şi despre un doliu naţional care va fi timp de cel puţin trei zile.

“Nu ştiu dacă vor fi în România cele două dive, eu am visat... în vis cineva a spus: mă duc să mă distrez la metrou. Cu cine? Şi mi-a spus: cu două dive la metrou. România va fi din nou în doliu naţional, aud un glas care spune: te plâng, va fi un doliu de mai multe zile, glasul a spus: o zi a mai rămas din doliu, de aici rezultă că vor fi mai multe zile de doliu, a spus clar doliu al României. Am mai auzit un glas, spunea: o româncă, am văzut o clădire mare, o dubiţă albă, era o capcană, va fi un atentat terorist unde o româncă va muri, e o româncă care lucrează acolo. Am mai văzut o apă în est, sud-est, era o apă care acoperea tot. Posibil un baraj care se va rupe. Ne aşteaptă tunete şi fulgere şi ploi torenţiale, chiar dacă e iarnă."  a declarat aceasta în emisiunea Agenţia VIP. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro