VIDEO / Moment absolut șocant. Un pește învie în farfurie, deși este gătit

Pește / foto: captură video

Un filmuleț cu un pește care mișcă în farfurie, deși este gătit și tăiat face senzație pe internet.

Potrivit dailymail.co.uk, imaginile ar fi fost surprinse în China, iar cei care au filmat scena au „înviat” peștele, turnând alcool pe el. Din filmuleț, se poate observa cum crapul are numeroase tăieturi pe coloana vertebrală, dar atunci când i se toarnă alcool pe gât începe să respire.

Unii dintre cei care au văzut videoclipul susțin că peștele ar fi fost preparat în stilul Yin Yang fish, care presupune înfășurarea capului animalului într-un material umed, pentru a fi păstrat în viață în timp ce restul corpului este gătit.

Acest stil de gătire a fost interzis în numeroase țări și intens criticat de către cei care militează pentru drepturile animalulor, fiind considerat excesiv de brutal. Totuși, nu se știe dacă crapul din imagini a fost preparat așa, sau dacă este vorba de altceva la mijloc.

O altă explicație pentru ceea ce se întâmplă ar fi aceea că sistemul nervos al peștelui ar continua să funcționeze chiar și după moartea animalului. Internauții au găsit fel de fel de explicații pentru acest moment halucinant, iar unul dintre ei a afirmat: ”peștele era mort, nervii răspund la căldură, la frig”.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro