VIDEO / Monstrul care a şocat internetul după ce a torturat cu sânge rece un câine, la TV! Nu rata "Agenţia VIP"

Sursă foto: Captură Youtube

Un bărbat din Buteni este cunoscut pentru faptul că îşi stârneşte câinele pentru a ataca alte animale. Imaginile sunt de-a dreptul cutremurătoare. Acesta face însă în această seară primele declaraţii referitoare la acest subiect, doar la "Agenţia Vip".

Bărbatul care stârneşte animalele să se atace între ele face primele declaraţii în această seară la "Agenţia Vip", doar pe Antena Stars. Acesta va vorbi despre gesturile sale şocante, dar mai ales despre cum a pornit totul.  Imaginile în care animalele se atacă sunt de-a dreptul tulburătoare. Acestea au creat revoltă în tot mediul online.

În videoclip, mai mulţi bărbaţi torturează un câine şi îl stârneşte pe cel din rasa Pitbull să îl atace pe celălalt. La un moment dat, indivizii din judeţul Arad chiar încep să tragă de animale, provocându-le durere.

Bărbatul care a făcut acest caz cunoscut susţine că pe bărbat îl cheamă Ionel Stepan şi este din comuna Buteni, judeţul Arad.
Autorităţile au luat măsuri în cele din urmă, deşi ştiau mai de mult de aceste acte de cruzime. Potrivit specialarad.ro, deţinătorului câinelui din rasa Pitbull i s-a întocmit un dosar penal pentru infracțiuni de cruzime împotriva animalelor. Alţi doi indivizi prezenţi în clipul video urmează să fie anchetaţi.

Ce credeţi despre gesturile violente ale bărbaţilor? Sunteţi de acord cu ce a făcut acesta?

Nu rata emisiunea din această seară "Agenţia Vip", de pe Antena Stars, pentru a vedea declaraţia acestuia şi mai ales motivul pentru care a recurs la aşa ceva.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro