Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO / N-a avut niciun pic de ruşine şi s-a dezbrăcat în DIRECT! Ce chiloţi purta supermodelul, de neimaginat! Îţi va distruge toate fanteziile

Sursa foto: A1.ro

Nu puţini sunt bărbaţii care au visat cu ochii deschişi la supermodelul Heidi Klum. Tânără, frumoasă, sexy...aceasta a pus încins imaginaţia multor reprezentanţi ai sexului puternic, însă recent, şi-a distrus imaginea de divă irezistibilă.

Invitată în emsiiunea lui Ellen DeGeneres, ea a primit o pereche de boxeri semnaţi Ellen şi n-a stat pe gânduri şi i-a îmbrăcat.  Mai mult de atât, ea n-a avut niciun pic de jenă şi în timp ce se afla în direct şi povestea cu Ellen despre rochia pe care o poartă, ea s-a ridicat în picioare şi şi-a arătat chiloţii pe care tocmai îi primise.

 


Evident, momentul savuros a făcut furori pe reţelele de socializare şi a arătat că Heidi se menţine în continuare într-o formă de invidiat, chiar dacă are deja 42 de ani.

Heidi Klum este o actriță, fotomodel și prezentatoare TV, businesswoman, designer de modă german. Ea şi-a început cariera în anul 1992, când a luat parte la un concurs de frumuseţe organizat de Late-Night-Show și moderată de Thomas Gottschalk. Evident, ea a câţtigat competiţia la care au luat parte 25.000 de candidate şi a semnat un contract pe trei ani ca fotomodel.

Citeşte şi:

FOTO / Imagini fierbinţi cu un model şi logodnicul ei! S-au atins în locuri interzise, iar apoi el a rămas în fundul gol

FOTO / Tinereţe fără bătrâneţe! Heidi Klum arată la 42 de ani ca la 20!

FOTO / Un celebru fotomodel, surprins în fapt! Sărutări şi atingeri tandre, direct de pe plajă!

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro