VIDEO / N-au fost niciodată sărbătorite până acum! Reacţia micuţelor când au gustat pentru prima dată dintr-un tort, de neimaginat! Îţi sfâşie inima

Trăiesc în beznă şi nu au ştiut niciodată ce înseamnă cu adevărat bucuria. Andreea şi Nicoleta sunt doi copii care, de când s-au născut, nu au fost niciodată sărbătorite, nu au gustat dintr-un tort. Astăzi, au avut parte de o surpriză care le-a adus zâmbetul pe buze.

Ar fi trebuit să se bucure din plin de copilărie, însă viaţa a fost dură pentru ele.  Andreea a avut însă astăzi parte de o surpriză colosală, căci s-a bucurat  de o zi festivă.

Pentru că părinţii nu i-au luat vreodată tort, jucării, aceasta a avut o reacţie absolut cutremutărătoare atunci când a văzut şi gustat, pentru prima dată, tort, iar momentul mai mult decât emoţionant a fost prezentat la "Acces Direct".

Vizibil emoţionată,  fetiţa aproape că nu a ştiut cum să reacţioneze. Dacă la început a privit totul cu atenţie, odată ce a descoperit prăjitura, fetiţa a fost de-a dreptul captivată de supriza dulce, mai ales că mama ei i-a puis frişcă pe obrăjiori, pe năsuc, pe bluziţă, peste tot.

Citeşte şi:

Povestea care i-a rupt sufletul Oanei Roman: "Am plâns în hohote pentru această fetiţă"

Creşte singură cinci copii, după ce soţul alcoolic şi violent a părăsit-o! Cum a ajutat-o Cezar Ouatu ?

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro