VIDEO / O americancă a făcut cover după hitul Deliei, "Pe aripi de vânt", exclusiv pentru SPYNEWS! I-a transmis artistei preferate un mesaj emoţionant!

Linette Salcedo, în vârstă de doar 22 de ani, a reuşit să se transforme dintr-o tânără obişnuită într-o adevărată vedetă internaţională. Originară din California şi pasionată de muzică, ea a descoperit cheia succesului după ce a cântat impecabil în limba română o piesă a celebrei artiste Delia, iar astfel a ajuns să facă înconjurul Internetului.
Reporterii SPYNEWS.ro au găsit-o pe Linette şi au pregătit alături de ea o surpriză inedită pentru artista ei preferată. Nu înainte, însă, de a-şi spune povestea, una în care mulţi tineri probabil se regăsesc. O tânără obişnuită, însă cu visuri măreţe şi ambiţie de fier. Aşa se poate descrie, în câteva cuvinte Linette. Atunci când a postat video-ul în care cânta piesa Deliei nu a bănuit nicio clipă că va ajunge la sute de mii de vizualizări, iar vocea ei s-a făcut auzită până în România. Delia a primit cu braţele deschise gestul ei, iar în scurt timp Linette a fost asaltată de mii de tineri români care o încurajau. "Nici nu-mi vine să cred că mi se întâmplă asta. Am descoperit muzica românească din întâmplare şi m-am îndrăgostit imediat. Mă uitam pe lista cu ultimele melodii apărute şi am ascultat câteva. Atunci când am auzit «Gura ta» mi-am zis că este cea mai frumoasă piesă pe care am auzit-o. Aşa că m-am hotărât să fac un video şi să îl pun pe YouTube", a mărturisit Linette, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.
"Mi-ar plăcea să cânt cu Delia"
"Am fost foarte fericită atunci când am văzut că Deliei i-a plăcut cover-ul meu. Este un artist minunat şi mi-ar plăcea să o întâlnesc şi poate să cânt cu ea. Nu ştiu foarte multe piese, însă am ascultat şi noua ei piesă «Ce are ea?», apoi am descoperit nişte piese de-ale Lorei, Grasul XXL şi AMI. Locuiesc în Palo Alto California, am 22 de ani şi tocmai am absolvit Universitatea Andrew. Îmi place să cânt şi îmi doresc să devin un artist cunoscut", a adăugat ea. Iar visul ei este pe cale să se îndeplinească. 
Cu ajutorul reporterilor SPYNEWS.ro, Linette i-a pregătit o surpriză artistei ei preferate, iar ceea ce a ieşit puteţi viziona în filmul de mai jos:
A.G.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro